Brand_assets_master 01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVG Created with Sketch.

  • USP icon trophy
    Under sommaren kan leveranstiderna vara något längre än vanligt på grund av minska personalstyrka. Så beställ gärna i god tid. Ha en härlig sommar önskar Lina & Sofia

Vi är din leverantör av idrottspriser till tävlingar, cuper, företagsevent och privata tillställningar. Hos oss hittar du pokaler, medaljer, plaketter, statyetter och glaspriser.

Varför ska du välja oss? Vi har funnits på marknaden sedan 1983 och kan med vår erfarenhet lova dig snabb leverans, fantastisk service och hög kvalité på våra prisvärda produkter. Vi har som mål att skicka din order inom 1–3 arbetsdagar. Det är möjligt att få mängdrabatt på beställningar på ordinarie sortiment som överskrider 3 000 kronor. Kontakta oss för rabattkod. Söker du något du inte hittar på vår sida? Ring oss så kan vi se om det går att ordna. Vi finns här för att hjälpa dig!

– Pokaler –

Vi har ett stort utbud av pokaler. Om du söker en lyxig trofé till de mer påkostade tävlingarna eller är ute efter något billigare, så finner du det hos oss. Vi har en mängd variationer vad gäller storlek och färg. Våra dyrare pokaler består till större delen av metall med silverplättering eller förgyllning, medan våra budgetpokaler mestadels är av plast. Välj en pokal med marmor eller stensockel för att få mer tyngd i den. Många av våra idrottspriser är neutrala och kan anpassas efter din sport. Hittar du inte den sport du söker är du välkommen att kontakta oss så tar vi fram ett förslag helt kostnadsfritt! Söker du ett vandringspris rekommenderar vi att du väljer en pokal med stor sockel med utrymme för många inteckningar.

Vi erbjuder tre av våra pokaler med paketpris där du får pokalen med kostnadsfri gravyr. Detta passar perfekt för dig som har en budget att hålla. Alla våra pokaler kan beställas med gravyr. Du bestämmer och vi skriver. Obegränsat antal tecken ingår i gravyrpriset, så länge det får plats på ytan som ska graveras. Notera även att gravyren blir billigare ju fler pokaler du beställer.

Det är möjligt att få mängdrabatt på pokalbeställningar på ordinarie sortiment som överskrider 3 000 kronor. Kontakta oss för rabattkod.

– Medaljer –

Våra medaljer finns i flera olika modeller i valörerna guld, silver och brons. De finns i standardmåttet 40 mm, men vi har även större storlekar för dig som vill arrangera en prisutdelning som sticker ut från mängden eller mindre storlekar för dig som vill ha något billigt. Gillar du den mer klassiska varianten eller önskar du en medalj med utskurna delar? Vi har det mesta. Kolla även in vårt supererbjudande där du får medalj, band och gravyr för endast 14 kronor! Denna budgetmedalj är perfekt för dig som vill hålla kostnaderna nere. För dig som istället önskar en helt unik medalj som ingen annan har är det möjligt att köpa präglade medaljer med eget motiv, storlek och färg. Dessa specialmedaljer har en leveranstid på 8–12 veckor från och med godkänt korrektur.

Alla våra medaljer kan beställas med gravyr. Obegränsat antal tecken ingår i gravyrpriset, bara det får plats på medaljens baksida. På framsidan väljer du själv motiv. Detta ingår i priset. Det är även helt kostnadsfritt att få din egen logga – eller annat inskickat motiv – på medaljens framsida! Motivet blir svart och färgen på dekalen matchar medaljens färg. Finns inte det motiv du söker är du välkommen att kontakta oss så tar vi fram ett kostnadsfritt förslag.

Medaljband finns i en mängd färger. Det vanligaste är att man köper ett långt band som man kan hänga runt halsen. Vi erbjuder även korta medaljband som man fäster med nål. Vill ni ha ett specialbeställt band med eget tryck och färg så ligger vår leveranstid på 4–6 veckor.

Det är möjligt att få mängdrabatt på medaljbeställningar på ordinarie sortiment som överskrider 3 000 kronor. Kontakta oss för rabattkod.

– Plaketter –

Våra plaketter går att beställa i flera olika material och storlekar. Vi har plaketter i trä, metall, plast och glas. Du väljer själv om du vill ha guldplåt/motiv, silverplåt/motiv eller bronsplåt/motiv. Vår mycket prisvärda storsäljare är glasplaketten. Med sin tjocklek på 1 cm känns den rejäl och lyxig. Välj om du vill ha den med diamantgravyr eller lasergravyr. Obegränsat antal tecken ingår i priset. Ju fler plaketter du beställer desto billigare blir priset. Plaketter passar perfekt som deltagarpris.

Det finns även större träplaketter och trätavlor om du vill ha en sponsorskylt eller använda som vandringspris. Dessa kan man fästa på väggen och beställa en inteckning till som man fäster på skylten varje gång någon vunnit.  

Det är möjligt att få mängdrabatt på plakettbeställningar på ordinarie sortiment som överskrider 3 000 kronor. Kontakta oss för rabattkod.

– Statyetter –

Våra statyetter finns i neutrala utföranden som passar alla typer av prisutdelningar. Vi har även sportspecifika statyetter med motiv av exempelvis fotboll, cykling, ishockey och mycket annat. Dessa priser och troféer är perfekt till prisutdelningen på årsavslutningen eller till cupturneringens deltagarpris. Om du är ute i god tid men inte finner det du söker kan du kontakta oss så kan vi se om det möjligt att få tag på just din sport. Minsta beställning: 50 stycken.

Det är möjligt att få mängdrabatt på statyettbeställningar på ordinarie sortiment som överskrider 3 000 kronor. Kontakta oss för rabattkod.

– Gravyr –

Vi ordnar personlig gravyr till dina pokaler, medaljer, plaketter och statyetter enligt prislista på hemsidan. Visste du att du kan komma in till vår butik med egna prylar du önskar få graverade? Du kan även skicka oss produkter i materialen glas, trä och rostfritt stål. Om du tänker ge mamma en fin skärbräda i morsdagspresent så hjälper vi dig att ge den det lilla extra med en vacker inskription! Eller varför inte skänka brudparet graverade champagneglas! Hör av dig till oss för prisuppgifter samt information om vad som kan graveras.